15.9.06

Estrenarem en breu biblioteca nova

A l'IES S'Agulla estem de sort. En breu estrenem bibloteca nova. La ubicació serà la mateixa, però li hem fet una mica d'obres, li hem afegit uns metres, estanteries noves, cortines ...

Volem fer de la biblioteca un aula polivalent. Serà alhora sala de lectura, d'estudi, sala de premsa, però també sala d'audiovisuals (amb un canó de projecció, home cinema, música), aula d'informàtica (comprarem ordinadors nous, junt amb els que ens han promet en dotació).
I tot gràcies a l'esforç i la ilusió que la Núria Reichard li ha posat durant aquest últims anys, que ha fet que ens concedissin un Pla d'Innovació Educativa.


Però tot això és molt més que calers i maquinari, és la il.lusió de tot un centre (el claustre del qual va votar el projecte per unanimitat) per fomentar la lectura i les técniques d'estudi com a pilar en el que recolçar tot el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes.
Esperem que tots en podrem gaudir molt aviat.

3 comentaris:

María José Reina ha dit...

Hola Núria, espero que t'agradi molt el teu nou blog, i que profes i alumnes l'utilitzin

Anònim ha dit...

Hoooola! no sé si donarem l'abast amb tanta "tela" mediatica...a mi personalment em supera i em falten hores! De totes maneres quan més hi hagi per triar millor. Suposo que la resta de membres de la comunitat educativa del centre (pares, mares, conserges, administratives) també hi tindren accés no? ...diga'm susceptible, però és que a vegades em sento transparent.
Dos suggerències: se t'ha escapat una "d" de un cognom. No és possible que aquests invents tan moderns tinguin les indicacions en català? a la meva època no feiem anglès...una altra assignatura pendent!

María José Reina ha dit...

Hola secre, he traduit tot el que he pogut al català, però (no és que em vulgui quiexar) no és tant fàcil. S'ha de retocar el codi HTML de la plantilla. (Vamos aprendiendo ... piano, piano)