27.10.16

Compartim lectures, octubre del 2016

Vaig llegir amb molt d'interés Un monstre em ve a veure del nord-americà Patrick NESS, no només per el seu èxit al cinema, sinó sobretot per ésser una lectura recomanada en el 21è concurs Protagonista Jove organitzat per el ClijCat i també per la llibreria Al·lots de Barcelona i el seu club de lectura per a professors de secundària.

En principi no m'interessa la pel·lícula per la seva força manipuladora de les emocions lacrimògenes, estic molt més per les pròpies creacions de realitats i imaginacions creatives.

Sigui com sigui, però, sobre gustos no hi ha disputes i el que és ben cert és que aquesta novel·la toca bé els temes de les pors personals en general i de les malalties i la mort en particular.


També he llegit els relats breus Hombres sin mujeres del meu estimat escriptor japonès i no premiat per el Nobel Haruki MURAKAMI.

Alguns m'han agradat molt i d'altres gens, i és que després de la lectura de les seves novel·les i sobretot de la seva trilogia, se'm fa difícil que em sorprengui.

O potser és que mai he sigut una bona lectora de relats breus.

Núria Reichardt
Octubre del 2016