27.12.15

Compartim lectures, desembre del 2015

Aquest mes l'he dedicat a acabar-me La luz que no puedes ver del nord-americà Anthony DOERR. No pensava fer-ho, però al final ho he fet, i no m'arrepenteixo ja que finalment m'agradat més del que m'havia semblat.






I en començar les vacances també he començat llibre: estic llegint per primera vegada al veterà nord-americà Richard FORD i no l'he triat els seus inicis sinó la seva maduresa, he triat Canadà què és la seva última novel·la, del 2012.

Compartim lectures, novembre del 2015

Em vaig comprar, emocionada, l'últim llibre de l'Almudena GRANDES pensant-me que era el tercer volum de Los episodios de una guerra interminable, i em vaig decebre molt en veure que Los besos en el pan no pertany a aquesta col·lecció.

La culpa meva per estar tan desenganxada dels mitjans de comunicació, però trobo que els seus lectors estem esperant tan ansiosament un nou episodi que l'editorial ens va fer una mala passada. En la meva opinió també l'autora perquè dóna la impressió que s'està donant un descans, i això que la novel·la m'ha agradat, però no era això el que m'esperava.

La novel·la és un tramat de diferents relats, alguns es connecten i d'altres no, sobre la nostra societat actual en crisi on alguns personatges resisteixen millor que d'altres i on moltes persones pateixen i ajuden i fins i tot algunes s'atreveixen a demanar ajut.