25.4.14

Compartim lectures, abril del 2014

En el mes d'abril m'he llegit dos llibres i tots dos m'han sorprès molt positivament.

El primer vaig sentir que el recomanava un company de feina i em va picar la curiositat. Parlava de la novetat editorial de l'escriptor napolità Erri De LUCA del qual jo no havia sentit a parlar. A la llibreria no vaig comprar la novetat (que era el primer volum d'una trilogia) sinó que vaig comprar un títol del 2011. Es diu Els peixos no tanquen els ulls i és una narració bastant curta i molt poètica. A més és bastant autobiogràfica, bàsicament sobre la seva infantesa, i això ha fet que m'encarinyés encara més amb l'autor. Pagarà la pena llegir-lo més. Gràcies company!

I el segon ha estat un títol antic que encara no m'havia llegit del japonès Haruki MURAKAMI i m'ha agradat molt, i això que els últims títols reeditats que m'he llegit, no m'han desagradat però ja no em sorprenen. Amb El meu amor Sputnik he gaudit com si fóra una novata en Murakami.

I a finals d'abril Sant Jordi. El meu llibre de Sant Jordi ha estat l'ansiat tercer volum del Episodios de una guerra interminable de la madrilenya Almudena GRANDES: Las tres bodas de Manolita. Us desitjo una bona diada i una bona lectura!

Núria Reichardt
Abril del 2014